Ring oss:
0707-77 02 52

Tapetsering Stockholm

Vi vänder oss till allt från privatpersoner och byggföretag till fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Förvandla hemmet med tapetsering

Vill du ge ditt hem en ny och fräsch look? Att sätta nya tapeter kan förvandla ditt hem helt och hållet. Det finns näst intill oändligt med valmöjligheter som öppnar upp väldigt många möjligheter i hur man kan designa sitt hem. Du kan även kombinera tapeter med målade väggar för en unik stil som passar just dig. Men när man ska tapetsera så är det otroligt viktigt att man vet vad man gör då en felaktig tapetsering kan ställa till med väldigt många problem som blir svåra och kostsamma att åtgärda. Vi har jobbat med tapetsering i Stockholm i många år och ser till att det sker på ett korrekt sätt så att du inte behöver oroa dig. Om du har frågor kring hur vi kan hjälpa dig att sätta nya tapeter ditt hem så tveka inte att kontakta oss på JF
Måleriteam, din tapetserare i Stockholm.

Din tapetserare i Stockholm

Att tapetsera kanske låter enkelt, men det är mycket som krävs för att det ska gå till på rätt sätt. Det är oftast väldigt enkelt att se om en tapetsering har gjorts av ett proffs eller inte. Då tapeter kostar en hel del och det är mycket jobb som läggs ner så är det viktigt att det blir gjort på rätt sätt från början. Vi har jobbat som tapetserare i Stockholm i många år och har erfarenheten som krävs för att tapetseringen ska bli rätt. Här är några av fördelarna med att anlita en professionell firma som oss:

Tidsbesparing
Att tapetsera ett rum eller flera rum kan ta väldigt lång tid, speciellt om man inte är så erfaren. Vi har tapetserat i många år och ser till att jobbet sker snabbt utan att kvaliteten påverkas.

Förberedelser
Innan man kan börja tapetsera så måste man göra nödvändiga förberedelser för att en tapetsering ska ske korrekt. Det kan vara allt från att ta bort en gammal tapet till att jämna ut ojämnheter på väggen så att tapeten kan fästas korrekt utan fula mönster.

Undvika fel
När man tapetserar så är det flera saker man måste tänka på. Det är bland annat viktigt att man får bort luftbubblor som bildas bakom tapeten. Om tapeten torkar med luftbubblor så blir det fula märken som lätt slits ut och kan göra hål i tapeten. Man vill också se till att mönstret på tapeten går in i varandra på ett snyggt sätt.

Detta och mycket mer behöver du inte tänka på när du anlitar oss för tapetsering i Stockholm.

Vi hjälper dig med tapetsering i Storstockholm

Oavsett om det är ett eller flera rum som ska tapetseras eller om du kanske vill kombinera tapetsering och målning på vissa väggar så hjälper vi dig. Inget jobb är för litet eller för stort för oss på JF Måleriteam. Vi jobbar främst med tapetsering i Storstockholm med omnejd och vänder oss till allt från privatpersoner och byggföretag till fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Om du har frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta din tapetserare i Stockholm idag!