Ring oss:
0707-77 02 52

Fasadmålning Stockholm

Vi vänder oss till allt från privatpersoner och byggföretag till fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Dags att måla om fasaden?

Var det ett tag sedan du målade om fasaden? Efter ett par år så börjar man ganska tydligt se tecken på att det är dags att måla om fasaden som bland annat att fasaden börjar blekna eller bli missfärgad. Ett annat tecken är också sprickor eller avskalning i färgen. När man tydligt kan se detta så är dags att måla om fasaden. Vi på JF Måleriteam har över 60 års erfarenhet och hjälper dig gärna med fasadmålning i Stockholm så att din fasad blir som ny igen. Vi lägger stor vikt vid noggrannhet för att utföra ett målningsarbete som håller högsta kvalitet. 

Vi vänder oss till allt från privatpersoner och byggföretag till fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Hur vet man att det är dags för en fasadmålning?

Det finns många tecken som visar att det är dags att måla om fasaden. Hur ofta detta bör göras kan bero på många faktorer som t.ex vart man bor. Bor man när havet så är det vanligt att fasaden slits snabbare och man bör måla om fasaden mer regelbundet. Vi har jobbat med fasadmålning i Stockholm i många år och känner till de klassiska tecknen på att det är dags att måla om, några av de vanligaste är:

Färgavskavningar
Om du märker att färgen på fasaden börjar flagna eller avskavas på olika ställen så är det oftast ett tecken på att det är dags att måla om. Färgavskavningar kan bero på väderpåverkan, åldrande eller felaktig applicering av tidigare färglager.

Blekning och missfärgning
Om fasadfärgen har bleknat eller missfärgats kan det vara en indikation på att den har utsatts för
UV-strålning, luftföroreningar eller andra yttre faktorer under en längre tid.

Mögel- eller algbildning
Om du märker att det finns mögel- eller algbildning på fasaden kan det vara en indikation på fuktproblem eller dålig luftcirkulation. Detta bör åtgärdas så snabbt som möjligt och sedan måla om fasaden för att förhindra ytterligare skador och bevara byggnadens utseende.

Detta är några av de vanligaste indikationerna, men det finns självklart många fler. Om du känner igen dig i några av dessa eller om du har frågor kring hur vi kan hjälpa dig med en fasadmålning i Stockholm så tveka inte att kontakta oss!

Vi hjälper dig med fasadmålning i Stockholm

Vårt mål är att det ska kännas som att du precis köpt huset efter att vi är klara. Ett nytt lager färg kan förvandla huset helt och hållet. När vi målar så använder vi oss alltid av färg i hög kvalitét så att fasaden ska hålla sig så fräsch som möjligt tills det är dags för nästa ommålning. Med över 60 års erfarenhet så kan du vara säker på att jobbet blir utfört på bästa möjliga sätt. Om det är något du undrar över eller om du vill anlita oss för en fasadmålning i Stockholm så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!